jhmlogo9fw

Jonas Himmelstrand & Tamara Himmelstrand
inbjuder till tre dagars kursen:

Bli en Bättre Pedagog

Kommande kurstillfälle:

den 28-30 november 2011 i Uppsala


pedagogexternbildBli en Bättre Pedagog - tala inför andra och skapa dialog

Denna uppskattade kurs vänder sig till informatörer, ledare, utbildare och alla andra som vill kunna inspirera och engagera en grupp samt bli ännu mer äkta och autentiska i sitt uttryck.

Antalet deltagare är maximerat till åtta och varje deltagare får individuell handledning. Sedan 1990 har den lärt hundratals deltagare grunderna i att få ut sin kunskap eller sitt budskap till en grupp.

Kursen vänder sig lika mycket till nybörjare som vill lära sig grunderna som till de mer erfarna som vill ha inspiration till förnyelse. Varje deltagare har, tack vare kursens uppläggning, möjlighet att lära i egen takt utifrån sina egna förutsättningar.

Det unika med den här kursen är: Den trygga och positiva atmosfären; Det stora utrymme och den individuella handledning som varje kursdeltagare får; Den höga kvalitet som finns hos en utbildning som kontinuerligt förbättrats i 20 års tid.

Detta går vi igenom på kursen:

Så här lägger vi upp kursen:

Vi tar emot högst åtta deltagare för att kunna ge generöst med övningstid och en kvalificerad återkoppling till varje deltagare. Vi använder video och deltagarna får en dvd-skiva med sina egna presentationer som del i dokumentationen. Kursen är rolig och deltagarna blir bättre pedagoger. (Om kursen blir fulltecknad så ordnar vi en extra kurs.)

Det är vi som leder kursen:

Jonas är en välkänd mentor, utbildare och föredragshållare verksam i egen regi sedan 1981. Han ger också företagsinterna utbildningar och föredrag både i Sverige och utomlands och har erfarenhet av att föreläsa i både EU- och FN sammanhang. Jonas har skrivit två böcker och skriver även i det omtyckta utvecklingsbrevet Strategier för Mänsklig Potential. Sina universitetsstudier ägnade han åt kemi men fann snart att det var mer spännande med kemi mellan människor än kemi mellan molekyler. Läs mer om Strategierwww.strategier.se.

Tamara är musiker och fiolpedagog och har undervisat i musik och klassiskt fiolspel sedan 1983. Hon är schweiziska och är utbildad vid musikkonservatoriet i Lausanne. Hon har också utbildat sig till skådespelerska vid The Actors Institute i Paris. Efter att ha arbetat hårt med att försöka anpassa sig till den klassiska musikens utbildningstradition, skapade hon sin egen roliga, fantasifulla och intuitiva pedagogik. Tamara har även stor erfarenhet av pedagogisk utveckling för barn med särskilda behov.

Våra kursdeltagare har tyckt så här:

"Mycket bra uppläggning - engagerande och mjuka handledare. De rådde verkligen om oss. Allt var positivt på alla sätt - som jag ser det en av de bästa kurser jag deltagit i."

"Här fick jag mig till livs en av de viktigaste ingredienserna för en chef, nämligen konsten att presentera sitt budskap så att det tas tillvara på rätt sätt."

"En kurs som jag skulle rekommendera till andra. Bra pedagogik, stimulerande övningar och positiv upplagd som ger deltagarna stärkt självförtroende."

Vi önskar dig varmt välkommen till en spännande tre-dagars utbildning!

signjonasotamara

Aktuella kursdatum 2011

den 28-30 november 2011 i Uppsala i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler i centrala Uppsala på Kungsängsgatan 12, kl. 8.45-17.00 alla tre dagarna.

Rimlig kurskostnad

Vi erbjuder en kurs av hög kvalitet till ett rimligt pris. Kursavgiften inklusive kaffe, lunch och dokumentation är 9 950 kronor plus moms.

Dokumentation ingår

Varje deltagare får en omfattande 130-sidig dokumentation av kursen plus en egen dvd-skiva med sina egna framföranden.

Centrala kurslokaler

Kursen ges i centrala Uppsala, 40 minuters tågresa från Stockholm C. Om du behöver logi i Uppsala så skickar vi en lista med hotell.

Så här anmäler du dig

Du kan anmäla dig till kursen på valfritt sätt genom att ringa, skriva, faxa eller använda vår anmälningssida. Vi vill helst få anmälan senast tre veckor före kursstart. När vi fått din anmälan så skickar vi en bekräftelse till dig.

Kursledare o kursarrangörer

Jonas Himmelstrand & Tamara Himmelstrand
Jonas Himmelstrand Mentor, Box 1837, 751 48 Uppsala, Sverige.
Telefon: 018-31 47 12. Fax: 018-31 47 05.
E-post: info@jhmentor.se

item2a