jhmlogo9fw

En kurs för dig som undervisar eller föreläser, hur du kan…

Bli En Bättre Pedagog

– tala inför andra och skapa dialog

Denna uppskattade utbildning vänder sig till alla som vill lära sig tala inför grupp, skapa en dialog med sina åhörare och en positiv och trygg atmosfär på sina kurser och föredrag.

Utbildningen vänder sig lika mycket till nybörjare som vill lära sig grunderna som till de mer erfarna som vill ha inspiration till förnyelse. Varje deltagare har, genom kursens uppläggning, möjlighet att lära sig i sin egen takt.

Det unika med den här kursen är: Den positiva atmosfären, som är trygg och inspirerande; Den individuella uppmärksamhet och det stora utrymme som varje kursdeltagare får.

Utbildningens innehåll:

Utbildningen tar normalt emot högst 12 deltagare och är 1-3 dagar lång. (Jag erbjuder också en långtidsutbildning i pedagogik som är 8-12 dagar lång utspridda under 6-12 månader för 12-24 deltagare. Begär specialprogram för långtidsutbildningen!) Kursdeltagarna får generöst med övningstid och kvalificerad återkoppling på sina framföranden. Deltagarnas presentationer videofilmas och de får ett eget videoband med som en del i dokumentationen. Kursen är rolig och deltagarna blir bättre pedagoger.

Ta gärna kontakt med oss för mer upplysningar eller om du vill boka en kurs i Bli en bättre pedagog – tala inför andra och skapa dialog.

item2a